Peixos costaners del Mar Balear

Peixos costaners del Mar Balear

5,00 €

Disponible - (Imp. Incluidos)

EAN / Cod. BarrasL04.033
ReferenciaL04.034
MarcaCossetània
Peso0,1 Kg

Pixos

Peixos pelágics i de fons profunds del Mar Balear

Dos folletos plastificados con las principales especies de peces marinos que habitan en aguas de las Islas Baleares, a cualquier profundidad. Magníficas ilustraciones de Toni Llobet y concisos pero esclarecedores textos (en catalán) de Enric Ballesteros.

  • Ref. L04.033 5 € (costeros)
  • Ref. L04.034 5 € (pelágicos y bentónicos)
  • Cossetania, 2020
  • Folletos desplegables 12 x 20 cm.
Les illes Balears són un paradís mediterrani per a la vida marina. Aquesta guia aplega les espècies de peixos que viuen al litoral, des del trencant de les ones fins a uns pocs metres de fondària. Són els peixos que podrem veure si bussegem amb ulleres i tub, per. també practicant submarinisme si som més intrèpids. La guia els presenta il·lustrats acuradament i agrupats en làmines a una mateixa escala per facilitar-ne la comparació i la identificació. Els textos i les icones aporten informació actualitzada de cada espècie. La Fundació Marilles, entitat sense ànim de lucre que treballa per fer de la mar Balear un referent en conservació marina, ha fet possible l'edició d'aquesta guia.


Les illes Balears són un indret privilegiat dins la Mediterrània. A les seves aigües es reprodueix la preuada tonyina; hi calen els congres, els lluços i els raps, i hi viuen les sardines i les llampugues. Aquesta guia recull les espècies de peixos més comunes i representatives que viuen mar enfora (pelàgiques) i al fons profund (bent.niques). En podrem entreveure algunes navegant per les aigües balears; n'hi ha d'altres que són objecte de pesca, i la majoria les trobarem a les peixateries. La guia presenta les espècies il·lustrades acuradament i agrupades en làmines a una mateixa escala per facilitar-ne la comparació i la identificació. Els textos i les icones aporten informació actualitzada de cada espècie. La Fundació Marilles, entitat sense ànim de lucre que treballa per fer de la mar Balear un referent en conservació marina, ha fet possible l'edició d'aquesta guia.